"Πασχαλινή Αγκαλιά" - Εκδήλωση Δήμου Καλαμπάκας σε συνεργασία με Κοινωνικές Δομές

2018 03 22 Pasxalini AgaliaΗ οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, είναι βέβαιο, πως έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα και ελλείψεις βασικών ειδών πρώτης ανάγκης σε πολλούς συμπολίτες μας, ωστόσο μας έχει κάνει όλους πιο αλληλέγγυους και πιο δοτικούς προς τον συνάνθρωπο που βιώνει μια δύσκολη καθημερινότητα μέσα στην ανεργία και την ανέχεια.

Σε αυτό το κλίμα ο Δήμος Καλαμπάκας, σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές (Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας ) διοργανώνει ενόψει του Πάσχα την δράση «Πασχαλινή Αγκαλιά».

Από τη Δευτέρα 26/03/2018 και έως την Μ. Δευτέρα 02/04/2018 συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα Εβαπορέ κ.τ.λ.) στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος) από τις 8:30 έως 14:30.

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο φιλανθρωπικό  σωματείο «Φίλες της Αγάπης» και θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων όλους εσάς τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, καθώς επίσης και τους επιχειρηματίες, συλλόγους και φορείς της πόλης μας που θα προσφέρετε ό,τι μπορείτε από το περίσσευμα σας, για να γιορτάσουμε όλοι την Ανάσταση του Κυρίου με περισσότερη ελπίδα για το αύριο.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Η Αντιδήμαρχος

Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Λίλα Μπαντέκα-Νάνη

Pin It