×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /mnt/data/vhosts/casite-653326.cloudaccess.net/httpdocs/images/DELTIA_TYPOY/2017_10_27 kep_ypgeias

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/DELTIA_TYPOY/2017_10_27 kep_ypgeias

Προληπτικός Έλεγχος Ανευρίσματος Κοιλιακής Αορτής στο ΚΕΠ Υγείας Καλαμπάκας

{gallery}DELTIA_TYPOY/2017_10_27 kep_ypgeias{/gallery}

Το ΚΕΠ Υγείας Καλαμπάκας του Δήμου Καλαμπάκας (Πυθαγόρα & Ηπείρου) λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην πόλη μας, με κύριο στόχο την ενημέρωση των δημοτών μας σε θέματα προαγωγής υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 26/10/2017 η Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας, πραγματοποίησε τον 1ο προληπτικό έλεγχο ανευρύσματος κοιλιακής αορτής σε δημότες μας, άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών, στο χώρο του ΚΕΠ Υγείας.

Το προσεχές διάστημα στο ΚΕΠ Υγείας θα ακολουθήσουν νέες δράσεις, με σκοπό τη προώθηση υγιών συμπεριφορών και την αποφυγή των κινδύνων που απειλούν την υγεία μας. Προτρέπουμε όλους τους δημότες μας, να εκμεταλλεύονται τέτοιες ευκαιρίες ώστε να ενημερώνονται σωστά, να εξετάζονται προληπτικά και να θωρακίζουν την υγεία τους.

Δήμος Καλαμπάκας

Pin It