×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home12/dimosmeteoron/public_html/images/DELTIA_TYPOY/2020/07_Ioulios/2020_07_02_sinantisi_ds_lithopolis

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//DELTIA_TYPOY/2020/07_Ioulios/2020_07_02_sinantisi_ds_lithopolis

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων με το νέο ΔΣ του συλλόγου “ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ”

 

5

 

Τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο συνάντησε σήμερα το νέο ΔΣ του συλλόγου “ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ”. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτριος Λύπας.

Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη το νέο ΔΣ για την εκλογή του είχε μαζί του μια ευχάριστη και εποικοδομητική συζήτηση, στο τέλος της οποίας τους ευχήθηκε καλή δύναμη για το έργο που θα επιτελέσουν. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε για μια καλή συνεργασία σε συνέχεια των προηγούμενων ετών.

Το νέο Προεδρείο ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και του υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά του προσφέροντας στον τόπο μας, όπως έχει πράξει όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Τέλος, παραδόθηκε στο Δήμαρχο αναμνηστικό δώρο (ενθύμιο) που επισφραγίζει την πολυετή συνεργασία συλλόγου και Δημοτικής Αρχής.

 

Από το γραφείο Δημάρχου

 

{gallery}/DELTIA_TYPOY/2020/07_Ioulios/2020_07_02_sinantisi_ds_lithopolis{/gallery}

 

Pin It