Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

logo pano

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων σε συνεργασία με το  Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων προγραμματίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 16 ωρών και κόστους 50 Ευρώ.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ., στα πλαίσια της  αναγκαιότητας της γνώσης Πρώτων Βοηθειών στη ζωή μας, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες, μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία, ή να σώσει κάποια ζωή. Η ενημέρωση πραγματοποιείται βιωματικά με την αναπαράσταση συνθηκών έκτακτης ανάγκης, όπως για παράδειγμα λιποθυμικού επεισοδίου, εγκαυμάτων, αιμορραγίας, ώστε να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιηθούν τις αναγκαίες πρώτες βοήθειες.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν το Βιβλίο Πρώτων Βοηθειών και το Eυρωπαϊκό Πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών (Εuropean First Aid Certificate, EFAC) διάρκειας τριών ετών.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε διά ζώσης, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 24320 78661, από Πέμπτη 17/10/2019 έως 25/10/2019.

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων

Διεύθυνση: Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας).

 

logo kato

 

Pin It