ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΞΕΝΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SL ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τον Μάρτιο 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με Ξενώνα φιλοξενίας πλήρους & μικρής διάρκειας διαμονής για τις γυναίκες θύματα βίας & των παιδιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την ανάπτυξη δικτύου συνεργασίας και παραπομπής σχετικών αιτημάτων.

Τον Δεκέμβριο 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία SL ΕΛΛΑΣ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες καθαρισμού. Η επικοινωνία είχε στόχο την ανάπτυξη επαφών και συνεργασίας για την προώθηση και ένταξη ανέργων δημοτών σε θέσεις εργασίας που αναλαμβάνει να καλύψει η εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετεώρων.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις της υπηρεσίας στη διεύθυνση Ηπείρου & Πυθαγόρα (Ισόγειος χώρος). Τηλ.2432078661, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00π.μ. – 15:00μ.μ.