ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΚΕΘΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΟΔΟΣ

Εκτύπωση

Στις 15/10/2021 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, συνάντηση δικτύωσης με την Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ  Θεσσαλίας,  ώστε να  συζητηθούν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των φορέων με  κύριο σκοπό τη κάλυψη των αναγκών ειδικών πληθυσμιακών ομάδων , τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και στην έγκαιρη παρέμβαση. Η Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ παρέχει δωρεάν ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ανθρώπους  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης, καθώς και στις οικογένειές τους. Η προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος από  την Κινητή Μονάδα.

Το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας ενημερώθηκε αντίστοιχα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης , συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής δράσεων στο σχολικό περιβάλλον , με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ουσιαστική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από νόμιμες και παράνομες ουσίες ή συμπεριφορές εξάρτησης.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υποδοχή, ενημέρωση και η υποστήριξη των πολιτών, η συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς της πόλης και τέλος η παροχή υπηρεσιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου  και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των πολιτών.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις της υπηρεσίας στη διεύθυνση Ηπείρου & Πυθαγόρα (Ισόγειος χώρος). Τηλ.2432078661, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Screenshot_20220615-011914_Gallery.jpg received_200804572125834.jpeg