Πρόσληψη 25 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Μετεώρων

 diamrxeio

 

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε -25- ατόμων (12 πλήρους απασχόλησης και 13 μερικής απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Μετεώρων και με χρονικό διάστημα απασχόλησης το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 3 ημερών, από την Δευτέρα 24 Αυγούστου έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

Η αίτηση συμμετοχής, που μπορεί να υποβληθεί ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (δηλαδή σε μορφή pdf, κατόπιν σάρωσης). Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, συνιστάται στους υποψηφίους πρώτα να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης και του Παραρτήματος ΙΙ.

Σημειωτέον ότι ως βαθμολογούμενη εμπειρία  λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Μετεώρων,  που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Μετά  την ανακοίνωση του τελικού πίνακα επιτυχόντων-προσληπτέων, οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την πρόσληψή τους.

Για παροχή περαιτέρω διευκρινίσεων,  μπορείτε να επικοινωνείτε (ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ), ώρες λειτουργίας γραφείου, το Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα: 2432350252.

 

Σχετικά Έντυπα:

1. Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2020

2. Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση

3. Παράρτημα ΙΙ

4. Αίτηση για εμπειρία (Πρωτοβάθμια)

5. Αίτηση για εμπειρία (Δευτεροβάθμια)

6. Γνωστοποίηση

 

Pin It