Συνέντευξη τύπου του κ. Αγοραστού στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που έχει με το Δήμαρχο Καλαμπάκας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα πολλά έργα που δημοπρατούνται και ολοκληρώνονται στην περιοχή μας, όπως το Οδικό Κύκλωμα Μετεώρων, το Κέντρο Ψηφιακής Προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων, το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων που θα ανοίξει σύντομα, η αντικατάσταση και επέκταση του Δικτύου Ύδρευσης Καλαμπάκας που συνεχίζεται κ.α.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Αγοραστός ανακοίνωσε ότι έχουν δεσμευτεί χρήματα για ένα νέο έργο στην περιοχή μας, που είναι η κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να αθλούνται οι δημότες μας.

Ο κ. Σινάνης ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη, όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκλη για τη συνεργασία που έχουν μέχρι τώρα και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με τα ίδια επιτυχή αποτελέσματα.

Δήμος Καλαμπάκας

Pin It

Σύνδεση Χρήστη