Πρόσκληση σε Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μετεώρων την 18η Οκτωβρίου 2019

 

diamrxeio

 

Πρόσκληση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 15/2019 δημόσια τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μετεώρων την 18η Οκτωβρίου 2019 ημέρα  Παρασκευή και ώρα  13,00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μετεώρων (Ευθ. Βλαχάβα 1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θ Ε Μ Α ΤΑ

1.-Έγκριση όρων δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος  της Τ.Κ. Αχλαδέας για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα» έτους  2019

2.-Έγκριση όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δικαιώματος εμπορικής υλοτομίας και απόληψης των συστάδων 5β και 1δ του δημοτικού δάσους  Κονισκού διαχειριστικού έτους 2019.

3.-Έγκριση όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δικαιώματος εμπορικής υλοτομίας και απόληψης των συστάδων 8α και 8β του δημοτικού δάσους  Λογγά διαχειριστικού έτους 2019.

4.-Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης Κυλικείων Σταδίου Καλαμπάκας

α) Στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσιος»  

β) Στο γυμναστήριο «Ευθύμιος Βλαχάβας»

5.-Αίτηση GJOKA NIKOLETA (Διαγραφή μισθωμάτων)

6.-Αίτηση Χρήστου Αντωνίου (Διαγραφή τελών ύδρευσης)

7.-Εξειδίκευση πιστώσεων για τις Επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της  Πυρπόλησης της πόλης της Καλ/κας.

8.-Αίτημα Συλλόγου  Σ.Κ.Α.Μ. - Εξειδίκευση πίστωσης

9.-Εξειδίκευση δαπάνης ποσού 300,00€ για την απονομή του βραβείου του ιδρύματος Μιλτιάδης Πατραμάνης στην Κοινότητα Αμπελοχωρίου

10.-Ανάκληση της υπ΄αρ. 66/2019 Α.Ο.Ε. που αφορά στην έγκριση του πρακτικού ΙΙ Δημοπρασίας του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων του Δήμου Καλαμπάκας»

 

 Ο Πρόεδρος  της Οικ. Επιτροπής

Θεόδωρος Αλέκος

 

Pin It