Ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση Δημοτικών Συμβούλων από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Μετεώρων

Εκτύπωση

sinanis 2019 500Σε μια σκηνοθετημένη, θλιβερή και άκρως απογοητευτική αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, προέβησαν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του κ. Θ. Αλέκου, οι κύριοι: Δ. Κόττης , Δ. Λύπας , Γ. Παπανικολάου και Α. Τούλας.

Οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι – οι οποίοι υπό την ηγεσία του κ. Αλέκου θα αποτελούν από την 1η Σεπτέμβρη μέλη της νέας δημοτικής αρχής - αμφισβήτησαν τη νομιμότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι κανένα θέμα του δεν ήταν επείγον, ώστε να νομιμοποιείται η σύγκληση του. Κατηγόρησαν τη Δημοτική μας αρχή για παράβαση του νόμου και …. αποχώρησαν!

Κι όμως το 2014, μετεκλογικά, το τότε δημοτικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του κ. Αλέκου και με τη συμμετοχή των κ. Λύπα και Κόττη, συζήτησε 42! θέματα σε απόλυτη

συνεργασία με την τότε μείζονα αντιπολίτευση. Προκύπτουν λοιπόν εύλογα τα ερωτήματα:

Κύριοι της νέας Δημοτική Αρχής, ο Δήμος Μετεώρων δεν σταμάτησε να λειτουργεί την

επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών, αλλά είχε και έχει συνέχεια. Έχετε εκλεγεί, για να υπηρετείτε τα συμφέροντα του Δήμου και να δουλεύετε προς όφελος των δημοτών.

Μην ξεχνάτε ότι κάνατε προεκλογική σημαία σας τη θέληση και την ικανότητά σας να συνεργαστείτε με όλους, όπως το νέο εκλογικό σύστημα επιβάλλει. Μετεκλογικά, όμως, από το πρώτο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο διαψεύσατε πανηγυρικά όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και ολόκληρο τον συνδυασμό σας!

Πρόκειται άραγε για ένα «στιγμιαίο λάθος»;

Ή μήπως αυτή θα είναι από εδώ και στο εξής η στρατηγική σας;

Τα συμπεράσματα στην κρίση των Δημοτών!

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Χρήστος Σινάνης