5ος Μετεωρίτικος Δρόμος - Κυριακή 7/10

2018 10 07 5o Meteora Trail RunΤο βραχώδες τοπίο των Μετεώρων, αυτός ο λαβύρινθος από κατακόρυφους βράχους που σκαρφαλώνουν αιώνες τώρα στον …ουρανό,  προσφέρουν στον περιηγητή μια πρωτόγνωρη και μοναδική ποικιλία που αλλάζει συνεχώς όψεις  ανάλογα με τα καμώματα του καιρού, ικανοποιώντας και την πιο τολμηρή φαντασίωση. 

Τη βαθιά σιωπή των σκοτεινόχρωμων βράχων, που στέκουν επιβλητικά πάνω από την Καλαμπάκα σαν παραφωνία στο τοπίο της Θεσσαλικής πεδιάδας, φαίνεται να ταράζει η ζωή στα στενά παραδοσιακά λιθόστρωτα  της  παλιάς Καλαμπάκας,  που Καλαμπακιώτες αρχιμάστορες με μεράκι και αγάπη για την τέχνη τους σφήνωσαν αρμονικά στα πόδια τους.

Σ΄ αυτό τον τόπο το MeteoraTraiRun 2018  δεν είναι απλά μια αθλητική συνάντηση.  Δεν προσφέρει στους αθλητές μόνο τη χαρά του «ευ αγωνίζεσαι». Είναι αθλητική εμπειρία διαφορετική  που αξίζει κανείς να συμμετέχει

  • Γιατί δυο μάτια δε σου αρκούν να χορτάσεις το θέαμα!
  • Γιατί το δέος της επαφής με τον απαράμιλλο αυτό χώρο είναι ασύγκριτο!
  • Γιατί η διαδρομή είναι ένα αριστούργημα, αφού συνδυάζει ιστορία, τέχνη, γεωλογικό μεγαλείο!

Όσοι το έχουν ζήσει λένε ότι η εμπειρία είναι απ΄ αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου. Πρέπει κι εσύ να το ΖΗΣΕΙΣ να το ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ  να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ !!!   

Δείτε τα χαρακτηριστικά σημεία της μέγαλης διαδρομής (23 χλμ) καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

 

Pin It

Σύνδεση Χρήστη